L’EUSS impulsa el seu propi Programa de Desenvolupament Executiu (PDE)

  • Està adreçat a perfils amb un mínim de 5 anys d’experiència professional que vulguin desenvolupar la seva carrera com a directius o com a emprenedors. Arrencarà el pròxim 1 de març.
  • Hi haurà dues sessions informatives, el dimarts 24 de gener i el dijous 2 de febrer, que es podran fer presencialment o telemàticament.

Dotar als professionals de les capacitats i eines necessàries per a prendre decisions amb una visió global i estratègica des del punt de vista de la direcció general i des de la perspectiva de les diferents àrees directives de tota organització. Aquest és l’objectiu del primer Programa de Desenvolupament Executiu (PDE) que impulsa l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), dirigit a professionals amb un mínim de 5 anys d’experiència, vocació directiva i ganes de donar un impuls a la seva carrera, que tindrà lloc a partir del pròxim 1 de març.

Es tracta d’un programa adreçat a persones que ja tinguin un recorregut en el món laboral, amb ganes de continuar creixent, amb l’adquisició de dots directius que els permetin assumir càrrecs de més responsabilitat relacionats amb el funcionament i la gestió empresarial. En aquest sentit, l’EUSS ha preparat una formació de lideratge, pensada per adquirir coneixements estratègics de presa de decisions, negociacions i gestió d’equips que es puguin aplicar en el dia a dia.

“Un dels punts forts del PDE és l’acompanyament dels participants en el procés de gestió de la seva carrera professional” explica Jesús Rico, director del programa, “tots tindran un coach que els hi farà de guia i els ajudarà a treure el màxim profit del programa i de la situació professional específica de cadascú”.

La metodologia formativa del primer PDE de l’EUSS es basa de l’aplicació teòrica a través de business cases, que plantejaran diverses situacions reals de negoci. Seguint la filosofia Engineering by doing de l’escola universitària, l’objectiu és aprendre conceptes fonamentals de la direcció aplicant els coneixements adquirits a l’aula d’una manera pràctica. El professorat està format per un equip amb una àmplia experiència en càrrecs executius de sectors i indústries molt diverses, així com una alta capacitació docent.

La durada del PDE és de 5 mesos i s’impartirà a temps parcial, els dimecres i divendres de 17:30 h a 21:30 h de manera presencial. Per assistir a les sessions informatives, que tindran lloc el dimarts 24 de gener i el dijous 2 de febrer a les 19 h a l’EUSS, cal inscriure’s a través de la pàgina web pde.euss.cat. En ambdós casos també es podrà seguir telemàticament.